Om Moving Science

Moving Science tilbyder videnskabelige og tekniske animationer og illustrationer.

Mit navn er Ann-Louise Bergström og jeg er stifter af Moving Science. Jeg elsker videnskab, kunst og natur. Jeg prøver at kombinere disse ting ved at lave visuel, videnskabelig kommunikation. Jeg kan især godt lide at visualisere biologiske mekanismer. Jeg har selv en baggrund i forskning (jeg er humanbiolog med mange års forskningserfaring indenfor neuroscience), men jeg har også altid elsket at tegne.

Jeg har specialiseret mig i at lave animationsfilm (og illustrationer) til videnskabelig og teknisk brug. Se fx. eksempler på animationer og på billeder her. Du kan også læse om mine nuværende aktiviteter og projekter – eller se min ”showreel” fra mit første år.

Jeg er af en nysgerrig natur og jeg elsker at lære nye ting. Det kan fx at sætte mig ind i de biologiske mekanismer i et projekt, jeg skal animere – eller at lære nye tekniske ting vedr. 3D-modellering og animation. Jeg bruger ”cutting-edge” teknologi (open source) og prøver konstant at forbedre mig. Med min baggrund som forsker kan jeg desuden forstå dit sprog.

Videnskabelige animationer kan hjælpe dine brugere, kunder, studerende eller investorer med at få en bedre forståelse af din videnskab. Biologi kan forekomme kompleks når man læser eller hører om det, idet der er mange indforståede begreber – tit kan det være meget nemmere at forstå når man ser animerede mekanismer, der ikke kræver at man kender til disse indforståede begreber. Derved kan komplicerede budskaber nå ud til et bredere publikum – og derved kan forskere, farmaceutiske virksomheder, bioteknologiske og tekniske firmaet formidle sine budskaber mere effektivt. Se mere om mine kunder her.

Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak om din forskning og hvordan den evt. ville kunne animeres. Jeg er altid villig til at tage et møde og lave noget idé-generering (og evt. tegne en hurtig story-board) uden betaling. Find kontakt-information her.

PS! Hvis du er interesseret i mine personlige tegninger og malerier, kan du tage et kig på min kunstblog, www.albergstrom.dk